NL EN
0

Over ons

Bij SodaStream geloven we dat ons werk verder gaat dan het product en dat bedrijven een essentiële rol moeten spelen in het genereren van positieve verandering over de hele wereld. Wij zijn op een missie om een revolutie teweeg te brengen in de drankenindustrie!


Het is onze droom om mensen te helpen meer water te drinken en gezonder te leven, en tegelijkertijd het milieu te beschermen tegen de schadelijke effecten van plastic voor eenmalig gebruik.


Als het nummer 1 bruiswatermerk ter wereld hebben we een unieke kans om echt een verschil te maken. Onze visie is dat onze consumenten wereldwijd plastic wegwerpflessen de rug toekeren, meer drinken en gezonder en voluit leven.

Visie:

Eén wereldwijde gemeenschap, die de moedige prestatie viert van een schonere, gezondere planeet, mogelijk gemaakt door ieder van ons die eenvoudige, leuke, verantwoordelijke consumptie omarmt.

Missie:

Een revolutie in de drankenindustrie door mensen eenvoudige, creatieve en leuke manieren te bieden om bubbels te maken en ervan te genieten.

SodaStream systèmes de gazéification à la maison rendent l'eau ordinaire amusante ce qui entraîne une augmentation de 63% du taux d'hydratation des consommateurs.

Gezondheid en welzijn

Elk jaar leveren we 1,5 miljard liter zelfgemaakt bruisend water aan miljoenen gezinnen wereldwijd. Onze koolzuursystemen voor thuis maken gewoon water leuk en spannend om te drinken. Het is bewezen dat het tot 63% meer hydratatie leidt bij consumenten.

We streven er altijd naar om je de lekkerste, spannendste hydratatieopties te bieden. We experimenteren voortdurend en voegen leuke en populaire opties toe aan ons smakenassortiment. We willen ook dat onze smaken beter voor je zijn, daarom hebben we ervoor gezorgd dat ze 50% minder suiker bevatten dan in de winkel gekochte alternatieven, terwijl ze 100% van de heerlijkheid behouden.

SodaStreamers melden dat ze gemotiveerd zijn om meer te drinken, gewoon omdat ons bruiswater en onze smaken hen het gevoel geven dat ze genieten van een gezondere verwennerij.

Meer informatie over ons assortiment

Milieubescherming

Vandaag leiden we een revolutie tegen plastic wegwerpflessen en bieden we mensen een beter-voor-jezelf, beter-voor-het-planet alternatief voor in de winkel gekochte drankjes. Hiervoor houden we ons aan de hoogste internationale productienormen en gebruiken we milieuvriendelijke materialen in het proces.

Onze reguliere BPA-vrije PET-flessen en vaatwasmachinebestendige Tritan-flessen zijn 4 jaar lang herbruikbaar en helpen bij het elimineren van 1.600 plastic flessen voor eenmalig gebruik in de oceanen, bossen en op stortplaatsen. Onze Crystal koolzuurhoudende karaffen zijn 100% glas en vervallen niet, wat de boodschap van hergebruik verder ondersteunt.

Door het gebruik van SodaStream thuis, zijn onze consumenten een belangrijke hulp bij het verminderen van de ecologische voetafdruk die het gevolg is van de complexe logistiek die de productie en levering van in de winkel gekochte frisdrank met zich meebrengt.

Lees meer over het verschil dat SodaStream gebruikers maken 

Innovatie

In 1903 introduceerden we innovatieve oplossingen voor de drankenmarkt met een systeem waarmee consumenten thuis zelf koolzuurhoudend water konden maken.

In de afgelopen eeuw zijn we blijven groeien en innoveren met een portfolio van intellectuele eigendommen die 65 patenten en 198 handelsmerkregistraties wereldwijd omvat. SodaStream heeft tientallen internationale prijzen gewonnen voor zijn marketing, design en technologische uitmuntendheid.

Vandaag de dag zijn de SodaStream thuis-koolzuursystemen verkrijgbaar in 46 landen en worden verkocht in ongeveer 90.000 winkels op 6 continenten.

We hebben meer dan 100 jaar geschiedenis in het maken van beter bruiswater. Wij weten dat je snakt naar bubbels en begrijpen dat beter-voor-jou bruisende dranken gemakkelijk kunnen worden genoten zonder plastic flessen voor eenmalig gebruik.

We nodigen iedereen uit om mee te doen aan onze frisdrankrevolutie, want samen kunnen we het verschil maken!

DOE MEE AAN DE REVOLUTIE!